Skip to main content

Werkplaats ma t/m vr 8.00 - 17.30
Werkplaats za 9.00 - 12.30
Showroom ma t/m vr 8.00 - 17.00

Werkplaats

Bij Rentenaar

Goed onderhoud van
alle automerken

Onze monteurs staan voor je klaar

Naast het aanbieden van auto’s voor verkoop en verhuur, hebben we ook een grote werkplaats waar we diverse soorten onderhoud en reparaties uitvoeren. Onze kundige monteurs helpen je graag om jouw auto te repareren, controleren en onderhouden. 

Wat kunnen we voor
jouw auto doen?

Al sinds 1975 specialist in Opel

Onze monteurs helpen je graag om je auto weer spik en span te maken. We zijn van alle markten thuis en kunnen in vele soorten onderhoud voorzien. Zo repareren we personenauto’s en bedrijfsauto’s, doen we APK-keuringen en vervangen we banden en velgen. Natuurlijk kunnen we je auto ook even helemaal nakijken middels een grote of kleine(re) beurt en doen we nog diverse andere dingen. Allemaal zodat je snel en veilig weer de weg op kunt. 

Neem contact op

Wil je informeren over de mogelijkheden en weten wat we voor jouw auto kunnen doen? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer. 

Naar de Opel-dealer of naar Rentenaar?

Je kunt de auto natuurlijk naar een Opel garage brengen voor onderhoud, maar wist je dat wij je minstens zo’n topservice bieden? Ons ervaren personeel is goed opgeleid en er worden altijd kwaliteitsonderdelen gebruikt. Rentenaar, jouw specialist in Opel.

Profile Texel,
Rentenaar

Banden, velgen en compleet onderhoud

Profile Texel Rentenaar is merkonafhankelijk specialist in banden, velgen en onderhoud van uw auto. Rentenaar biedt een breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden, waaronder winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Ook voor APK, een kleine of grote beurt van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. 

Locatie

Garage Rentenaar

Garage Rentenaar

Garage Rentenaar

Specialist in Opel

Adres: Bernhardlaan 200,  Den Burg | Texel
Postcode: 1791 XJ
Telefoon: 0222-318000
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Garage Rentenaar

Openingstijden

Werkplaats ma t/m vr 8.00 - 17.30
Werkplaats za 9.00 - 12.30
Showroom ma t/m vr 8.00 - 17.00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte


Social media